Rouwdrukwerk, een laatste attentie

Home Producten Garantie Betaling Contact

Producten
Winkelmandje

Condoleanceregister kopen

Het heengaan van een dierbare kan heel erg hard aankomen, tijdens de rouwdienst en uitvaart komt het dan ook heel vaak voor dat de naaste famillie in hun eigen gedachten ondergedompeld zijn en vaak niet eens meer weten wie er allemaal is geweest om hun medeleven te tonen. Alhoewel er via Social media en internet vaak gekozen wordt voor een online condoleanceregister is dat toch niet zo persoonlijk als wanneer u een exclusief condoleanceregister koopt, dat getekend kan worden door de bezoekers van de uitvaart van de overledenen. Voor de familie kunnen deze persoonlijke woorden van kracht en medeleven heel positief aankomen om over het verlies van de dierbare heen te komen.
Daarom is het misschien wel goed om een condoleanceregister te kopen dat tijdens de uitvaart getekend kan worden door de bezoekers. Het kopen van een condoleanceregister is niet alleen belangrijk om de aanwezigen te noteren, maar is ook een aandenken aan de uitvaart zelf. Als u een condoleanceregister koopt, kunt u deze zelf personaliseren door bijvoorbeeld de naam op te noteren op de eerste pagina en/of een psalm of gebed toe te voegen dat voor de gelegenheid toepasselijk is. Dit maakt uw condoleanceregister nog persoonlijker en een perfect aandenken aan de overledene.
Bedrijven kopen vaak ook een condoleance register dat bij de receptie of een andere respectvolle plaats neergelegd wordt voor de collega’s van de overledene. Collega’s kunnen dan op deze manier hun medeleven tonen en een woord van kracht en moed optekenen voor de familie.